Investeringsstrategi

Ferd Eiendom er en aktiv eiendomsinvestor med hovedsatsing innenfor utvikling av bolig, kontor og lager- /logistikkeiendommer.

Når Ferd Eiendom foretar investeringer, er det en forutsetning at disse har et potensial ut over den generelle markedsutviklingen. Derfor har Ferd Eiendom bygget opp en organisasjon med solid kompetanse innenfor utvikling, marked og forvaltning. Teamet har bred erfaring og evne til både å vurdere og gjennomføre store utviklingsprosjekter og en strategisk porteføljeforvaltning.

De fleste av Ferd Eiendoms investeringer gjøres i Oslo-området, men vi vurderer også prosjekter i Bergen, Stavanger og Trondheim. Prosjektene gjennomføres enten i egen regi, eller i samarbeid med utvalgte partnere. Som et supplement til egen virksomhet, gjennomføres også rene investeringer i eiendomsprosjekter.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.